За мен

Здравейте! Добре дошли на моя блог „Tell My Story“! Реших да създам едно кътче, едно място, където хората могат да споделят с други хора своите мисли, чувства, преживявания, запечатани в писма. Получени, изпратени писма. Всяко писмо е една история. История в писмо. Всяко писмо крие по една тайна. За силата на любовта, на надеждата, на живота. За силата да вярваме в себе си и да сбъдваме мечтите си. да не се отказваме от тях, колкото и да ни е трудно понякога.
Писането на истинско писмо е като терапия за душата. Тялото има нужда от храна, за да живеем. Душата ни иска духовна храна, за да се борим, с болките, с проблемите си. Когато умът страда, страда и тялото. Когато имаме негативни мисли, те ни разболяват. Искам да помагам на хората да се лекуват с положителни мисли. Да правят добри неща в живота си, да помагат на другите. Моето лекарство за справянето с лоши мисли, за оздравяването на духа и тялото е писането. Писането на писма, четенето. Този процес трябва да е постоянен. Силата на ума е необятна, силна, безгранична. Не трябва да слагаме рамки, които да ограничават положителните мисли, по брой, по количество. Всеки ден трябва да храним мозъка си с духовна храна, положителна енергия, хубави мисли, емоции, преживявания. Да забравим злобата, завистта, огорчението, всички лоши мисли. За да оздравее духът и тялото ни. За да сме щастливи ние, можем да помагаме на другите. Винаги, когато можем. Всеки ден!
Да излееш чувствата си върху белия лист, да усетиш магията на писаното слово, да се излекуваш от болката, от страха от новото, непознатото. Да вдъхновиш другите хора да споделят, да четат, да пишат. В днешният дигитален свят, в който всеки ден се появяват нови технологии забравихме да пишем писма. Истински писма. Сега пишем електронни писма, съобщения, смс-и на клавиатурата на компютъра, с докосване на пръстите върху таблета, смартфона.
Тук, в моя блог „Tell My Story“, може да споделяте всичко хубаво, добро, радостно, весело, позитивно. Всичко, което е развълнувало днес душата ви. Случка от деня, добро дело. Ако искате да споделите писмо, което пазите. Ако искате да напишете писмо до някой. Скъп ваш приятел, далечен познат, непознат. Да разкажете в писмо, какво сте почувствали. Докато четяхте писмото, написано до вас. Докато пишехте писмо, докато четяхте писмо, публикувано на блога ми.
Ще се радвам да ми напишете писмо, разказвайки вашата история в писмо. Аз ще я публикувам тук, с вашите инициали, с вашето съгласие. Единственото условие е вашите писма да са позитивни, написани с усмивка, с любов, с добри чувства. Нека заедно с вас да радваме и вдъхновяваме другите хора да се борят и сбъдват мечтата си. Да бъдат по-добри към себе си и другите. Да помагат на другите, споделяйки своите мисли, чувства, преживявания в истории в писма.
Можете да ми напишете писмо на моя имейл адрес: tellmystory@abv.bg.
Благодаря ви!
Желая ви приятно четене на моя блог „Tell My Story“!
Очаквам вашите писма с истински истории!